[website maken] [website ontwerp] []
[Contact]
[Start]
[Bedrijf]
[Ondernemer]
[Activiteiten]

Tegenwoordig zet hij, met veel plezier en enthousiasme, zijn jarenlange ervaring en kennis in als zelfstandig ondernemer.  Hij werkt op projectbasis op het gebied van sales en richt zich primair op opdrachtgevers die actief zijn in de industriële en OEM markt en meer rendement uit hun sales willen halen.


In 2004 is hij gaan werken  voor één van 's werelds grootste fabrikanten van centrifugaal- en doseerpompen ter wereld.

Een zeer professionele organisatie waar hij in contact kwam met de strategische aspecten van sales en de verkoop aan de industrie en grote OEM-ers.

De strategische basis was gelegd en de jaren daarna werkzaam geweest in commerciele managementfuncties in een technische omgeving.

Léon de Boer

Email:
contact@deboersalesprojecten.nl

Tel.: 0622882016

Invoer

Invoer

  • Interim Sales Management
  • Interim Account Management
  • Sales Coaching
  • Sales Advies

  

de boer sales projecten

de boer sales projecten is in 2009 opgericht door Léon de Boer. Hij begon zijn professionele sales loopbaan begin '90  bij een groot technisch handelsbedrijf in pompen en afsluiters waar hij kennis maakte met de industriële markt, de ingenieursbureaus en de OEM-ers. Al snel bleek dat zijn passie uitging naar het buitendienstwerk, oog in oog met de klant.

In de jaren daarna actief geweest in de buitendienst waardoor hij een brede ervaring heeft opgedaan met het verkoopproces in verschillende typen organisaties.

Welkom

Home